Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021, 09:13

LUDI TIKET (-), četvrtak, 12.543.791 dinara: Zbog Rosonera se onesvestio

Liverpul mu oborio skupu dvojku, a Šerif mu pomogao da inkasira kvotu 10,5

Podvig je kao što vidite, po kursu evropske valute od prosečnih 117,50, igraču s veba mogao da donese 106.755 evra! Pare su velike, za padanje u nesvest, jer sve bi bilo kako treba samo da su Rosoneri dobili Liverpul. Mogli su, mogli, jer vodili su na poluvremenu, a prednost prokockali pod Salahovom kopačkom već u 49. minutu, da bi sudbinu tiketa definitivno zapečatio Henderson, uz konačnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:2 u korist Liverpula.

Zbilja šteta, a vi pogledajte šta je sve prošlo na ovom listiću. Aplaudiramo Šerifovoj kombinaciji 1-1&2-4, uz kvotu 10,5, prezadovoljni smo prolasku Dortmunda uz igru 2-2&2-4, pa kako da ne nagradimo igrača koji je sastavio ovakav tiket. Naravno, reč je isplati benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“, u iznosu od 15.000 dinara. Znamo, nije to ni blizu silnim milionima, ali šta da se radi. Neka makar ublaži žal, pa neka preostane za pelcer budućih uspešnih tipovanja.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.