Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 08:54

LUDI TIKET, četvrtak (-), 1.503.767 dinara: Jedan minut delio od velikog dobitka

Na utakmici VPS - Ekenas se čekao iks na poluvremenu, ali je domaćin postigao gol u 44. minutu

Jedan fenomenalan tiket odigran preko portala mozzartbet.com, nije dobio zasluženu nagradu. Mozzartov igrač sastavio je 15 parova na kojima je kombinovao ishode prvih poluvremena i čak 14 zaokružio. Promašio je samo utakmicu VPS - Ekenas, na kojoj je gađao 1ppX, ali je domaćin ipak postigao gol i to u 44. minutu, kada se u strelce upisao Sebastijan Strandval.

Uplata >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na tiketu je bila 20 dinara, ukupan koeficijen 37.594, a potencijalni dobitak čak 1.503.767 dinara. Na kraju, zahvaljujući proizvodu pogođenih kvota i bonusu NAPLATI PROMAŠAJ naš igrač je nagrađen sa 2.000 dinara, s obzirom da mu je ukupna uplata pomnožena sa 100.

Takođe, ukupna svota potencijalnog dobitka na ovom tiketu bila je uvećana za 100 procenata zahvaljujući MOZZART BONUSU.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.