Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2021, 09:33

LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.176.847 dinara: Po koji put u Novom Pazaru?

Postoji grad i uplatno-isplatno mesto koje debelo prednjači u disciplini lucidnog tipovanja

U ponedeljak smo vas izvestili da je na uplatno-isplatnom mestu Novi Pazar 4, isplaćen tiket vredan 1.201.444 dinara. Danas smo na istoj lokaciji zbog najtežeg pada, a red je da kažemo da je u novopazarskoj dvojci u utorak oboren listić težak 13.897.621 dinanara, što nas eto zbunjuje… Kakvi to igrači obitavaju u gradu na Jošanici, šta se dešava kada se danas bavimo listićem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je pao na meču Teplice-Sparta Prag (0:2), gde je zbog suše u prvom poluvremenu oboren tip I1-3&II1-3.

Preostalih osam pogođenih kombinacija pogledajte sami, jer svaki dalji komentar na ove bravure postaje suvišan. Najbolje je da sami date svoj sud, ali i da ostavite svoj komentar. Mi smo vam na uvid dostavili nešto što se ne viđa često, pa bi bilo lepo da prodiskutujemo. Što se igrača tiče, on se sada teši sa 6.900 dinara po pravilima benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.