LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.058.943 dinara: Pogodio tri tačna rezultata, izdao samo PSŽ!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.058.943 dinara: Pogodio tri tačna rezultata, izdao samo PSŽ!

Zaista je malo nedostajalo da ovaj igrač osvoji milion dinara na 65 uloženih

Treba hrabosti da se gađa tačan rezultat na nekom meču. Pa još četiri na istom tiketu... Pa još četiri identična rezultata.

To je uradio ovaj Beograđanin, koji je bio nadomak naplate od 1.058.943 dinara na 65 uloženih, a u potencijalni dobitak bio je uračunat i MOZZART Bonus od 20.763 dinara (2% na četiri odigrana para bez igre konačan ishod).

Uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je „vidoviti“ MOZZARTOV igrač da predvidi da će Mančester Siti pobediti Everton sa 3:1, da će PSV slaviti na gostovanju Ekscelzioru takođe sa 3:1, kao i da će Barselona pobediti Bilbao, opet sa 3:1. Zaista neverovatno kako je sve pogodio, a primera radi, Everton je u prvom poluvremenu bio dosta bolji od Sitija, dok je Bibao vodio na Kamp Nou posle prvih 45 minuta...

Međutim, ovaj tiket izdao je PSŽ. Na meču Kupa Francuske s Tuluzom trebalo je, po pretpostavci ovog igrača, da slavi sa naravno 3:1, a bilo je 2:0. Bilo je i šansi da dođe prognozirani rezultat, domaćin je promašio nekoliko šansi, a Tuluz je pred sam kraj promašio penal...

Šteta, zaista.

Na kraju, ovaj igrač zaradio je 6.500 dinara u okviru benefita „Naplati promašaj“.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.