LUDAK BRUTALNO ISKREN: Gvardiola je naneo puno štete fudbalu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 12:41

"LUDAK" BRUTALNO ISKREN: Gvardiola je naneo puno štete fudbalu!

Bez dlake na jeziku, on ne zna drugačije.

Ove subote se će se odigrati utakmica  koju su svi ljubitelji fudbala "zaokružili" na kalendaru kada je objavljen raspored mečeva Premijer lige.  U pitanju je susret Lids junajteda i Mančester sitija koji ne bi bio poseban po bilo čemu da nije menadžera na njihovim klupama. Sa jedne strane ćemo imati Marsela Bijelsu, a sa druge Pepa Gvardiolu, bez sumnje možemo da kažemo dvojicu taktičkih genija.

Sjajan meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

Upravo je Gvardiola mnogo puta kroz trenersku karijeru isticao da je za njega Bijelsa najbolji trener na svetu i da je od njega pokupio mnoge cake, prilagodio ih i osmislio tiki-taku.

Za razliku od Bijelse, Katalonac se naosvajao trofeja i trofeja, shvatio je kako da osim lepog fudbala dođe i do rezultata, pa je stoga sedeo na klupama Barselone, Bajerna i Mančester sitija, a teško da ćemo "El Loca" videti na nekom od ovih mesta zbog karaktera.

Čuli smo Gvardiola kaže o Bijelsi, a šta Bijelsa kaže o Gvardioli?

- Pep je nenamerno naneo puno štete fudbalu. Zbog njega je nastao sistem prema kojem se timovi brane od njegovog fudbala. Ko je bolji trener? Klop je jedna stvar, Gvardiola je jedna stvar, a ja sam neka druga. Ne možemo se mi porediti - rekao je trener Lids junajteda.

How Leeds United manager Marcelo Bielsa inspired a young Pep Guardiola to pursue a career in management.

— Sky Sports (@SkySports) October 2, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.