LUD MEČ: Vlahović pogađao i oborio rekord, Fiorentina tri puta gubila prednost, na kraju Mihajlović srećniji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 17:03

LUD MEČ: Vlahović pogađao i oborio rekord, Fiorentina tri puta gubila prednost, na kraju Mihajlović srećniji (VIDEO)

Nije uspela Viola do sva tri boda.

Jedan sasvim lud meč su odigrale ekipe Bolonje i Fiorentine, na kraju je bilo 3:3 u meču 34. kola Serije A.

Fiorentina je tri puta vodila i sva tri puta je rezultat poravnao vetran Rodrigo Palasio.

Monako se bori za titulu, u seriji od pet pobeda, Lionu je pobeda potrebna za Ligu šampiona. Devet od njihovih 11 poslednjih duela donelo je makar tri gola, pa je tip 3+ vredan kvote 1,60 možda i mudriji izbor nego kec za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,30. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Monako – Olimpik Lion.

Ono što je daleko bitnije za nas jeste da je dvostruki strelac za Violu bio Dušan Vlahović. On je prvo sa penala pogodio u 21. minutu za 1:0, a onda i za 3:2 u 73. minutu. Ipak, nijednom se prednost "Ljubičastih" nije održala, kao ni na 2:1 kada je strelac bio Đakomo Bonaventura.

Pogotkom u 21. minutu, Vlahović je sa 21 godinom i 95 dana postao najmlađi igrač koji je tokom jedne sezone postigao 18 golova u Seriji A. Kasnije je svoj bilans popravio na 19.

Bolonja, koju predvodi Siniša Mihajlović, ostaje 12. posle ovog kola, dok se Fiorentina nalazi na 14. poziciji italijanskog šampionata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vlahović sa 2 gola najavio trijumf Viole, Palasio het-trikom spasao Bolonju

Izvor: B92, 02.Maj.2021

Fudbaleri Bolonje i Fiorentine remizirali su 3:3 u 34. kolu Serije A...Viola je tri puta na utakmici vodila, ali na kraju nije stigla do sva tri boda...Naš Dušan Vlahović je postigao dva gola, oborio jedan rekord star 62 godine, međutim, ekipa Siniše Mihajlovića je iščupala bod...Junak domaćih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.