LUD DAN U HUMSKOJ: Posle Saldanja, stiže pouzdani defanzivac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 16:07

LUD DAN U HUMSKOJ: Posle Saldanja, stiže pouzdani defanzivac (VIDEO)

Otkupna klauzula 150.000 evra.

Lud dan u Humskoj, u najpozitivnijem smislu. Posle potpisa brazislkog napadača Mateuša Saldanja, Partizan je na dobrom putu da dovede još jedno veliko pojačanje na deficitarnoj poziciji.

Radi se o Aranđelu Stojkoviću fudbaleru TSC, protiv koga crno-beli igraju u prvom kolu Suprelige Srbije, a kako saznaje Telegraf, tim iz Bačke Topole se tu nije puno pitao.

Partizan je aktivirao otkupnu klauzulu od 150.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra, pa zbog toga nije ni bilo nekih pregovora, jer nisu bili ni potrebni.

Trener Igor Duljaj i sportski direktor Ivica Kralj su razgovore oko ovog transfera obavili dosta ranije, ali je transfer ostavljen na čekanju dok crno-beli nisu rešili pitanje u ofanzivnom delu tima.

Vrlina Stojkovića je ta što ga odlikuje velika brzina posle i što je podjednako dobar na obe strane terena. Stručni štab Partizana je to upravo i hteo, da ima igrača koji dosta može da pomaže krilnim igračima u napadu.

Karijeru je započeo u u školi Budućnosti iz Dobanovaca, gde su ga primetili tadašnji skauti Partizana i doveli u akademiju crno-belih, ali je prvi profesionalni ugovor potpisao sa BSK iz Borče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.