LUČIĆ ODUŠEVLJEN: Vlada prava crveno-bela euforija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 12:17

LUČIĆ ODUŠEVLJEN: Vlada prava crveno-bela euforija

I trener je zadovoljan njegovim igrama.

Fantastičan utisak na pripremama FK Crvena zvezda je ostavio mladi Vladimir Lučić i sa dva pogotka se u potpunosti nametnuo stručnom štabu Baraka Bahara.

- Srećan sam uvek kad sam u Zvezdi. Nakon uspešne pozajmice u Čukaričkom, vratio sam se u svoj klub i drago mi je ako sam uspeo da opravdam očekivanja stručnog štaba. Zadovoljan sam, postigao sam dva gola, ali uvek težim ka višem. Ono što je najbitnije, to je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim deluje uigrano, iako smo još uvek u pripremnom periodu i kako vreme bude odmicalo možemo da budemo samo bolji. Utakmice u Rusiji su bile prava provera za sve ono što nas očekuje tokom jeseni u Ligi šampiona, i mislim da smo pokazali da nam je tu mesto i da ćemo imati šta da kažemo - rekao je ofanzivac rođen 2002. godine.

Prva evropska provera za crveno-bele biće utakmica sa Fiorentinom koja je na programu 26. jula od 20 časova i 30 minuta.

- Biće to još jedan pokazatelj gde smo u odnosu na dobre evropske ekipe, ali ovog puta ćemo igrati pred našim navijačima i siguran sam da će biti puna Marakana. Svi moji drugari koji navijaju su uzbuđeni, pričaju o tome kako dobro igramo i zaista vlada prava crveno-bela euforija. Iskreno radujem se, jer ceo život maštam o tome da igram pred punom Marakanom u Zvezdinom dresu. Još ako govorimo o Ligi šampiona, evo i sad sam se naježio. No, moramo da nastavimo da radimo i da što spremnije dočekamo septembar, u međuvremenu želimo i da na najbolji mogući način otvorimo Superligu - podvlači Lučić.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.