LSL - Određene sudije za 14. kolo, nema Srđana Jovanovića, povratak Igora Stojilkovića

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Određene sudije za 14. kolo, nema Srđana Jovanovića, povratak Igora Stojilkovića

Nažalost i ove sezone sudije često na pogrešan način privlače pažnju.

Zbog toga navijače zanima informacija koja bi trebalo da bude protokolarna, o delegiranju sudija za sledeće kolo domaćeg prvenstva.

U centru pažnje sutra će biti duel na Banovom brdu, između Čukaričkog i Partizana (sreda, 15:30h), a glavni sudija ove utakmice biće Nenad Minaković.

Aktuelni šampion Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sutra od 18 časova dočekuje TSC iz Bačke Topole, a pravdu na ovoj utakmici deliće Jovan Šegrt.

U Nišu derbi juga, Radnički dočekuje Radnik iz Surdulice, a Milan Mitić je određen za glavnog arbitra ove utakmice.

Vojvodina na ''Karađorđu'' dočekuje Inđiju, glavni sudija je Lazar Lukić, a pravdu u Subotici, na utakmici Spartak - Mačva deliće Igor Stojilković, koji je nedavno podigao veliku prašinu penalom u finišu meča između Crvene zvezde i Inđije, i koji od tada nije bio delegiran za glavnog arbitra u Linglong Superligi.

Nemanja Gajdobranski biće glavni sudija meča Voždovac - Rad, a Miloš Milanović u Ivanjici, gde će Javor Matis dočekati ekipu Proletera.

Konačno, u Lučanima se sastaju Mladost i Napredak, a Lazar Tripković je glavni sudija.

Među delegiranim glavnim arbitrima nema Srđana Jovanovića, trenutno našeg najcenjenijeg sudije od strane UEFA, koji ima obaveze na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.