LSL - Goleada širom Srbije, poker u Surdulici!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Goleada širom Srbije, "poker" u Surdulici!

Efikasno veče u drugom kolu Superlige.

U terminu od 20 sati večeras su odigrane četiri utakmice drugog kola Linglong Superlige Srbije.

Mačva je na domaćem terenu osvojila bod protiv Inđije rezultatom 2:2. Poveli su gosti u 19. minutu preko Nemanje Vidića, da bi Miloš Adamović izjednačio u 49. Golom Nikole Ašćerića domaćin je preokrenuo u 84, da bi četiri minuta kasnije Vasilije Janjić doneo bod novajliji u Superligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Istim rezultatom Proleter je remizirao sa Voždovcem. Gost je imao dva gola prednosti preko Aleksandra Jevtića u 59. i Jovana Nišića u 64. minutu, ali su Uroš Stamenić i Milan Mirosavljev spasili Novosađane poraza.

Radnik je u Surdulici bio ubedljiv protiv Spartaka iz Subotice i upisao pobedu od 4:0, golove za domaćina postigli su Zoran Danoski u 31, Boban Georgiev u 40. i 50. minutu i Igor Zlatanović u 72. minutu meča.

Ranije danas, Bačka Topola je napravila iznenađenje ubedljivom pobedom nad Mladosti iz Lučana od 5:1.

U toku je utakmica između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, u finišu meča "crveno-beli" vode sa 2:0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik ubedljiv protiv Spartaka, remi u Šapcu

Izvor: B92, 27.Jul.2019

Odigrane su sve utakmice u subotnjem programu drugog kola Linglong Superlige Srbije...Ranije tokom popodneva TSC Bačka Topola je pobedila Mladost iz Lučana sa 5:1, a Radnik iz Surdulice je takođe ubedljivo slavio protiv Spartaka sa 4:0...Surduličani su u prvom poluvremenu postigli dva pogotka, prvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.