LŠ (kval) - Srpski BATE slavio u Borisovu, Norvežanima gol nade! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kval) - "Srpski" BATE slavio u Borisovu, Norvežanima gol nade! (video)

Rosenborg prikazao bolju igru, ali kući se vraća poražen.

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri BATE savladali su Rosenborg u Borisovu rezultatom 2:1.

Već u petom minutu beloruska ekipa je povela sa penala koji je u pogodak uspeo da pretvori Igor Stasevič.

Na odmor se ipak otišlo nerešenim rezultatom pošto je Anders Konradsen u 25. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savladao Čičkana.

I pored nešto bolje igre Norvežana BATE je pogotkom Maksima Skaviša u 51. minutu ostvario pobedu pred revanš naredne srede.

U redovima šampiona Belorusije na ovom meču nastupila su trojica srpskih internacionalaca - Slobodan Simović, Nemanja Milović i Aleksandar Filipović.

Pobednik ovog dvomeča odmeriće snage sa boljim iz duela Maribor - AIK Štokholm.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (kval) - Ivić poražen u Rumuniji, Ivković heroj Maribora! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019

Srbin postigao gol za pobedu...Danas su odigrane još tri utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Makabi iz Tel Aviva predvođen Vladom Ivićem sa klupe nije uspeo da izbegne poraz od Kluža koji je pobedio u Rumuniji minimalnim rezultatom. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Omrani u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.