LŠ: Verder - Levski 2:0

Izvor: B92, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Verder - Levski 2:0



Fudbaleri Verdera savladali su Levski sa 2:0 u neubedljivoj partiji na „Vezer" stadionu u Bremenu.

Golove za domaće postigli su Naldo, iz slobodnog udarca, u 45. minutu, i Diego u 73. minutu, posle lepog dodavanja Klosea.

Iako su važili za velikog favorita, domaći su dugo lomili otpor šampiona Bugarske, a prvi pogodak postignut je u sidijskoj nadoknadi kada je Brazilac Naldo šutirao sa 25 metara. Lopta je prošla ispod „živog zida", prevarila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golmana Petkova, i od stative se odbila u mrežu.

Gosti su imali priliku da izjednače preko Valerija Domovčovjskija na samom startu drugog dela, ali je konačan rezultat postavljen 16 minuta pre kraja, posle brze i tačne akcije navalnog reda Verdera. Završni pas došao je do Dijega, koji je izbio ispred Petkova i lako ga matirao udarcem u levi ugao.

Verder posle tri meča ima četiri boda, ali nemački tim, po svemu sudeći, ključnu utakmicu igra za 14 dana u Sofiji, gde će morati da osvoji tri boda ukoliko želi da se uključi u borbu za drugo mesto i plasman u narednu fazu takmičenja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.