LŠ (UŽIVO): Vode Arsenal i Malaga

Izvor: Mondo, 13.Mar.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (UŽIVO): Vode Arsenal i Malaga

"Tobdžije" vode u Minhenu! Golom Olivijea Žirua počeli su napad na prednost Bajerna iz prve utakmice (3:1). Malaga povela protiv Portoa 1:0. Strelac - Isko.

Arsenal je prošle godine u osmini finala bio nadomak čuda i eliminacije Milana uprkos ogromnom porazu (0:4) u prvoj utakmici. Kod kuće su pobedili Italijane nedovoljnom razlikom od tri gola (3:0) i, ipak, ispali.

U sredu uveče pokušaće da naprave još jedan podvig, protiv Bajerna. I dobro im je krenulo! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Brzi Teo Volkot protrčao je u 3. minutu po desnoj strani terena, uputio oštru loptu u petarac, gde je dočekao Olivije Žiru i zakucao u mrežu Manuela Nojera!

Možda Bavarci i neće samo "otaljati posao"? U prvom meču, u Londonu, pobedili su 3:1.

Zanimljivo, Arsenal je samo jednom u poslednje 23 utakmie Lige šampiona sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Uprkos tome što gube, domaći nisu ostali previše zbunjeni.

Očigledno svesni velike prednosti, polako su "dodavali gas" i tek u 25. minutu uputili prvi ozbiljniji šut ka golu. Loše je pokušao Arjen Roben, sa ivice kaznenog prostora.

Gosti od gola nijednom nisu zapretili Nojeru, a najbliži udarcu bili su u 32. minutu, kada je Volkot opet protrčao po desnoj strani i opet slično centrirao, ali francuski napadač nije bio na mestu da ubaci loptu u mrežu.

U drugoj utakmici, Malage i Portoa, još je 0:0. Portugalci imaju prednost iz prvog meča 1:0.

Malaga je, doduše, uspela da ubaci loptu u mrežu u 39. minutu, ali je sudija Nikola Ricoli neopravdano dosudio faul za goste. Uzalud se radovao Havijer Saviola.

BAJERN: Nojer, Dante, Van Bujten, Lam, Havi Martizen, Roben, Miler, Alaba, Luiz Gustavo, Kros, Mandžukić

ARSENAL: Fabijanski, Mertesaker, Koščelni, Dženkinson, Gibs, Rosicki, Arteta, Volkot, Ramzi, Kasorla, Žiru

_________________

MALAGA: Vili, Gamez, Veligton, Demikelis, Antunes, Hoakin, Tulalan, Itura, Isko, Saviola, Baptista

PORTO: Helton, Danilo, Mangala, Sandro, Otamendi, Gonzales, Mutinjo, Fernando, Defur, Martinez, Varela.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

LŠ (poluvreme): Vode Arsenal i Malaga

Izvor: Mondo, 13.Mar.2013

"Tobdžije" golom Olivijea Žirua počele napad na prednost Bajerna iz prve utakmice (3:1). Malaga povela protiv Portoa 1:0. Strelac - Isko...Arsenal je prošle godine u osmini finala bio nadomak čuda i eliminacije Milana uprkos ogromnom porazu (0:4) u prvoj utakmici. Kod kuće su pobedili Italijane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.