LŠ - Spektakl može da počne, ovo su startne postave! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Spektakl može da počne, ovo su startne postave! (foto)

Večeras su na programu još dve utakmice osmine finala Lige šampiona, jedna od njih je i spektakularni derbi ove faze takmičenja.

Podsetimo, sinoć je Mančester siti praktično overio plasman u četvrtfinale pobedom u Bazelu od 4:0, a u isto vreme u Torinu Juventus i Totenhem su igrali nerešeno, 2:2.

Večeras je u centru pažnje duel Real Madrida i PSŽ-a, a za to vreme će svoju borbu voditi Porto i Liverpul.

Sat vremena do početka ovih utakmica objavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su i startne postave. Pogledajte ih u prilogu.

Porto - Liverpul 20:45h

-

Eis o nosso 11: José Sá; Ricardo, Reyes, Marcano, Alex Telles, Herrera, Sérgio Oliveira, Otávio, Brahimi, Marega e Soares.#FCPorto #FCPLFC #UCL pic.twitter.com/uNq4Yutfgd

— FC Porto (@FCPorto) February 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.