LŠ (SASTAVI) - Dijego Košta od starta, Pep izrazito ofanzivno na Nastasića!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (SASTAVI) - Dijego Košta od starta, Pep izrazito ofanzivno na Nastasića!

Biće veoma uzbudljivo večeras u Gelzenkirhenu i Madridu.

Poslednje dve utakmice osmine finala Lige šampiona igraju se večeras, nakon njih slede revanši, a u Madridu se sastaju Atletiko i Juventus, dok se u Gelzenkirhenu sastaju Šalke i Mančester siti.

Poznati su i sastavi za večeras, evo za koga su se odlučili treneri. Zanimljivo da za Moratu nije bilo mesta, dok Pjanić igra iako je bolestan.

Atletiko Madrid - Juventus

Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madrid: Oblak - Huanfran, Himenez, Godin, Felipe - Saul, Koke, Rodri, Tomas Parti - Grizman, Košta.

Juventus: Ščešnji - De Šiljo, Bonući, Kjelini, Aleks Sandro - Bentankur, Pjanić, Matuidi - Dibala, Mandžukić, Kristijano.

Šalke - Mančester siti

Šalke: Farman, Nastasić, Bruma, Sane, Očipka, Bentaleb, MekKeni, Kaliđuri, Mendil, Serdar, Ut.

Mančester siti: Ederson - Voker, Laport, Otamendi - Fernandinjo, Gundogan, De Brujne, David Silva - Bernardo Silva, Sterling, Aguero.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAR spasio Juve!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Da nije VAR tehnologije, Juventus bi možda i gubio sa 1:0...Juventus se spasio zahvaljujući tehnologiji...Dijego Košta je bio u opasnom napadu, ulazio je u kazneni prostor, De Šiljo ga je oborio a sudija Cvajer je pokazao na belu tačku...VAR je stupio na scenu, u Juventusu su se bunili, tražili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.