LŠ - PSŽ i Napoli odigrali sjajnu utakmicu, Barsa i Dortmund na pragu drugog kruga!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - PSŽ i Napoli odigrali sjajnu utakmicu, Barsa i Dortmund na pragu drugog kruga!

Pobede Borusije i Barselone, slavio i Porto.

Grupa A



Borusija Dortmund-Atletiko 4:0

Briž-Monako 1:1


Borusija iz Dortmunda je jedna od ekipa koje imaju maksimalan broj bodova nakon prva tri kola. Oni su danas uspeli da u derbiju kola savladaju Atletiko Madrid na svom terenu, bilo je 2:0, a prvi gol na meču delo je Aksela Vitsela.

Pobedu je potvrdio Gereiro u 73. minutu utakmice, treći gol je postigao Sančo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon asistencije Hakimija pred kraj utakmice, a konačnih 4:0 postavlja Gereiro u nadoknadi.

Saul je na drugoj strani pretio nekoliko puta, ali nije uspevao da postigne gol.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa B

Barselona-Inter 2:0

PSV-Totenhem 2:2


Barselona je praktično prošla u narednu fazu pobedom na Interom, savladali su Neroazure sa 1:0, a jedini gol postigao je Luis Suarez.

Igrao se 32. minut, tada je Rafinja uposlio Luisa Suareza koji je bio u petercu i koji je rutinski postigao gol za 1:0.

Gosti su bili solidan rival danas ekipi Ernesta Valverdea, moramo napomenuti i da ih je Handanović spasio u jednoj situaciji kada je šutirao Rafinja.

Mateo Politano je imao jednu šansu za Inter početkom drugog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo sve do finiša utakmice kada je Alba postigao gol za konačnih 2:0.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa C

PSŽ-Napoli 2:2

Liverpul-Crvena zvezda 4:0


Napoli je bio odličan rival, tvrd orah za PSŽ nakon što su izabranici Tomasa Tuhela pokazali da su u sjajnoj formi ove sezone. U poslednja tri meča pre ovog duela PSŽ je postigao 16 golova i primio samo 1, ali je danas Napoli pokazao zube.

Poveli su gosti sasvim zasluženo, Kaljehon je uspeo da pronađe Insinjea koji sjajnim udarcem vara golmana Areolu za 1:0.

Dosta sreće su imali domaći u ovom meču.

Do izjednačenja stižu u 61. minutu, Munije je želeo da ubaci loptu u kazneni prostor, ona je zakačila Ruija i ušla u gol, velika nesreća za goste iz Napulja.

Ipak, gosti stižu do nove prednosti, gol je postigao Dris Mertens u 77. minutu nakon što mu se lopta srećno odbila. Spasilac Parižana jeste Di Marija koji postiže gol u nadoknadi vremena.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa D

Galatasaraj-Šalke 0:0

Lokomotiva-Porto 1:3


U meču Galatasaraja i Šalkea golova nije bilo, a daleko više je pretila ekipa iz Nemačke.

U prvom poluvremenu preko Konopljanke i Emboloa, u drugom preko Emboloa 4 puta, ali ga gol jednostavno nije hteo danas.

Porto je uspeo da stigne do nove pobede večeras, došli su do sedmog boda i do prvog mesta na tabeli u meču protiv Lokomotive iz Moskve.

Slavili su sa 3:1 u Moskvi, a moglo je biti i drugačije. Počelo je odbranjenim penalom Ikera Kasiljasa, da bi nakon toga gosti stigli do dva gola preko Marege i Erere.

Anton Mirančuk je u 38. minutu dao nadu domaćima da mogu do boda ili tri u nastavku, ali je Korona u 47. zapečatio sudbinu domaćinu.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ se provukao, Napoli ispustio priliku

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018

Napoli na "Parku prinčeva" dva puta vodio, ali je PSŽ u trećem minutu nadoknade postigao gol za 2:2. Borusija Dortmund razbila Atletiko Madrid na Vestfalenu...Mnogi su Napolitance otpisali posle 0:0 u Beogradu. Navijači Crvene zvezde su se nadali da će upravo sa Napolijem voditi bitku za treće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.