LŠ: Odbojkaši Vojvodine u Podgorici

Izvor: B92, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Odbojkaši Vojvodine u Podgorici



Odbojkaši novosadske Vojvodine igraju u Podgorici meč drugog kola Indesit Lige šampiona protiv Budućnosti. Dve ekipe nalaze se u grupi B, zajedno sa grčkim Panatinaikosom i poljskim Belhatovom. U prvom kolu obe ekipe pretrpele su poraze. Vojvodina je u Spensu poražena od Grka 3:1, dok su Podgoričani istim rezultatom izgubili u Poljskoj.

"Nismo se predavali ni protiv Grka, pa zašto bi to uradili protiv Budućnosti. Mi smo već dokazali da možemo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosimo sa najboljim timovima. Uvek govorimo da nemamo šta da izgubimo, i mislim da nećemo igrati epizodnu ulogu ove sezone u najjaćem takmičenju", rekao je jedan od najboljih igrača Vojvodine Konstantin Čupković.

Meč se igra u četvrtak sa početkom u 20 časova i 15 minuta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.