LŠ - Najveći uspeh u istoriji Vardara, u finalu sa PSŽ-om!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Najveći uspeh u istoriji Vardara, u finalu sa PSŽ-om!

Vardar je u Kelnu uspeo da savlada Barselonu, PSŽ je bio bolji od Vesprema, očekujemo veoma zanimljivo finale Lige šampiona.

Triler završnica u meču Vardara i Barselone, odluka je pala u poslednjim sekundama golom Luke Cindrića, hrvatskog internacionalca.

Cindrić je sa desetak metara uputio projektil posle par ukrštanja.

Vardar je pobedom protiv Barselone od 26:25 došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do najveće pobede u istoriji kluba, stigli su do finala Lige šampiona, a tamo će ih čekati PSŽ koji je bio bolji od Vesprema.

Dušebaev i Čupić su bili najefikasniji na utakmici sa po 7 golova, u Vardaru se još istakao Cindrić sa 4. Na drugoj strani najefikasniji je bio Kiril Lazarov sa 6 golova, Rivera je postigao 4.

Fantastičan je danas bio i Arpad Šterbik, i on je veliki junak Vardara.

Čestitke Šterbiku, Miliću, Abutoviću i Marseniću na plasmanu u finale.

U drugoj utakmici PSŽ je takođe u neizvesnoj završnici savladao Vesprem sa 27:26. Hansen i Genshajmer su postigli po 7 golova, a u Vespremu je najbolji bio Nađ sa 6.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.