LŠ: Mažić debituje na “Nou Kampu”

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Sep.2012, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Mažić debituje na “Nou Kampu”

Posle sušne godine, srpski fudbal, u narednoj sezoni, imaće predstavnika u Ligi šampiona.
Premijerno u karijeri, Milorad Mažić, sa saradnicima iz proverenog sudijskog tima, vodiće mečeve najjačeg klupskog takmičenja na svetu.
Mažić je bez greške odsudio prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, AEL – Anderleht i to je bio poslednji signal Sudijskoj komisiji UEFA da je spreman za premijeru.
Po oprobanom pravilu, evropska kuća fudbala  saopštila je službena lica za mečeve Lige šampiona, koji su na programu u utorak i sredu, a srpski arbitar istrčaće u sredu 19. septembra na “Nou Kamp” i voditi duel prvog kola G grupe, Barselona – Spartak Moskva.
Uz Mažića će na velikoj sceni biti već oprobani saradnici, Igor Radojčić i Milovan Ristić. Za meč Lige šampiona biće ponovo delegirano šest arbitara, pa će iza golova stajati Milenko Vukadinović i Danilo Grujić, dok će rezervni sudija biti Vladimir Jovanović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mažić sudi u Ligi šampiona

Izvor: B92, 16.Sep.2012

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić vodiće mečeve Lige šampiona u sezoni koja počinje za dva dana...Mažić je već bez greške odsudio prvi meč plej-ofа zа Ligu šаmpionа između AEL-a i Anderleht, pa su u Sudijskoj komisiji UEFA uvideli da je spremаn zа debi u elitnom takmičenju...Evropska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.