LŠ - Dva šešira, ovo je najverovatniji par u osmini finala!

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Dva šešira, ovo je najverovatniji par u osmini finala!

Poznati su i šeširi za osminu finala Lige šampiona.

Ukupno 16 ekipa je prošlo u osminu finala Lige šampiona, odnosno kroz grupnu fazu ovog takmičenja, a isto toliko je napustilo takmičenje.

Osam će se naći na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evrope, a osam među kojima je i Crvena zvezda je ispalo iz svih evropskih takmičenja.

Ko je ostao u Ligi šampiona? >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Dva šešira će biti, sa prvoplasiranim i drugoplasiranim ekipama, a dobro su vam poznata pravila da ekipe iz iste države ne mogu jedna protiv druge.

Prvi šešir: Borusija, Barselona, PSŽ, Porto, Bajern, Mančester siti, Real Madrid, Juventus.

Drugi šešir: Atletiko, Totenhem, Liverpul, Šalke, Ajaks, Lion, Roma, Mančester junajted.

Statističari su već izračunali, postoji šansa da se Atletiko Madrid i Mančester siti sastanu u osmini finala i ona iznosi neverovatnih 26,5%!

Sve ovo jer su tri engleska tima kao drugoplasirani prošli u narednu fazu, a Mančester siti je prvoplasirani. Pored toga, dva tima iz Španije su prvoplasirana i Atletiko ne može sa njima. Zbog toga je ovaj par sa najvećom verovatnoćom.

Postoji velika šansa da se Mančester siti sastane i sa Romom (22,2%), kao i sa Šalkeom (25.8%).

Žreb je u Nionu u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda 27. tim Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2018

Sinoć je spuštena zavesa na prvu fazu Lige šampiona. Dobili smo sastave šešira za žreb koji sledi u ponedeljak, što je najvažnije, osam trećeplasiranih ekipa pridružuje se takmičenju u Ligi Evrope, dok je osam timova završilo evropsku epozodu za ovu sezonu. Razne crte smo podvlačili, pa...

Nastavak na MozzartSport.com...

REAL NISKO PAO: Trostruki uzastopni šampion Evrope nije među favoritima u Ligi šampiona! Evo kome se daju najveće šanse za osvajanje pehara

Izvor: Kurir, 13.Dec.2018

Svetske kladionice su se izjasnile - Mančester siti je glavno favorit za osvajanje Lige šampiona ove sezone!

Nastavak na Kurir...

Dominacija: Španci zaboravili kako je kad završiš u grupi

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2018

Poslednji put se to desilo u szoni 2014/2015. Krasnodar je zaustavio Real Sosijedad već u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope savladavši ga sa 3:1 u Rusiji. Od tada, nijedan španski klub nije evropsku sezonu završio pre zimske pauze, odnosno svi su otišli ili u osminu finala u Ligi šampiona ili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.