LŠ - Dibala srušio Lokomotivu, Realov minimalac u Istanbulu, Bajern se mučio, ali pobedio! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Dibala srušio Lokomotivu, Realov minimalac u Istanbulu, Bajern se mučio, ali pobedio! (video)

Veoma efikasno veče na terenima širom Evrope.

U terminu od 21 sat večeras smo videli šest veoma zanimljivih mečeva u 3. kolu grupne faze Lige šampiona.





GRUPA A

Real Madrid je u Istanbulu savladao Galatasaraj minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Toni Kros u 18. minutu susreta.

Pari Sen Žermen bio je veoma ubedljiv u Belgiji gde je poražen Klub Briž sa 4:0. Francuzi su poveli golom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Maura Ikardija u sedmom minutu, da bi pravu goleadu videli u nastavku meča.

Argentincu se u listi strelaca pridružio i Kilijan Mbape koji je pogađao u 61, 79, i 83. minutu, pre toga Ikardi je bio precizan u 63. minutu meča.

GRUPA B

Veoma zanimljiv meč videli smo u Pireju gde je Bajern pobedio Olimpijakos sa 3:2. Domaćin je poveo u 23. minutu golom Jusefa El Arabija, ali je Robert Levandovski sa dva pogotka u 34. i 62. minutu preokrenuo rezultat. Na 3:1 je povisio Korentan Toliso u 75, ali je četiri minuta kasnije Giljermo smanjio zaostatak Olimpijakosa.

Crvena zvezda je ubedljivo poražena u Londonu od Totenhema, više o tome možete da pročitate OVDE.

GRUPA C

Mančester siti nije imao milosti protiv Atalante koju su porazili sa 5:1. "Boginja" se ponadala da bi mogla do iznenađenja na Etihadu kada je Ruslan Malinovski sa penala savladao Edersona u 28. minutu. Usledio je potop... Golovima Serhija Aguera u 34. i 38, te Rahima Sterlinga u 58, 64. i 69. minutu "građani" su ostvarili ubedljiv trijumf

Ranije danas, Šahtjor je na domaćem terenu remizirao sa zagrebačkim Dinamom 2:2.

GRUPA D

Lokomotiva iz Moskve je bila na pragu ogromnog iznenađenja u Torinu gde je Juventus na kraju ipak stigao do pobede od 2:1 i to nakon preokreta. Rusi su poveli u 30. minutu preko Alekseja Mirančuka, da bi u drugom poluvremenu Paulo Dibala imao svoj šou. Prvo je na asistenciju Kvadrada izjednačio rezultat u 77, da bi dva minuta kasnije i rešio pitanje pobednika svojim drugim golom.

Atletiko Madrid je danas minimalnim rezultatom savladao Bajer iz Leverkuzena golom Alvara Morate.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: Bavarska MAŠINA nastavila da MELJE! Dibala režirao PREOKRET! Petarde Građana i Svetaca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019

Odigrano treće kolo najelitnijeg takmičenja...U preostalih pet mečeva Lige šampiona, osim susreta u Londonu, gde je prvak Srbije Crvena zvezda poražena od Totenhema (izveštaj pročitajte OVDE) viđene su još dve "petarde". Pari sen Žermen je protutnjao kroz Briž, dok je Mančester siti posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.