LŠ - Barela spasio Inter, Banetu bod u Lionu! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Barela spasio Inter, Banetu bod u Lionu! (video)

Odigrana su dva meča prvog kola Lige šampione.

Inter prirerdio neugodno iznenađenje domaćim navijačima, Konteovi puleni u 92. minutu stigli do boda protiv Slavije Prag. Zenit će biti zadovoljniji posle duela u Lionu, nosi bod nazad u Rusiju.

Inter - Slavija Prag 1:1

Inter ja na domaćoj "Meaci" odmah krenuo u inicijativu, u prvih petnaestak minuta su imali prilike preko De Fraja i Martineza, potom pokušava i D'Ambrozio, ali ostaje 0:0 posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog dela igre.

U nastavku ponovo Lautaro, ovog puta je propustio odličnu šansu samo minut po povratku na teren.

Kvado Asamoa ulazi veoma agresivno startom u protivničkog igrača, sudija je čak i gledao VAR zbog sumnji da bi ovo mogao biti start za direktan crveni, ali Afrikanac prolazi samo sa žutim kartonom. Osam minuta posle toga muk, Slavija postiže gol za vođstvo.

Samir Handanović je odlično reagovao pri prvom šutu, ali odbitak korisit Olajinka i dovodi Čehe u prednost, sudija je proverio potencijalni ofsajd, ali VAR pokazuje da se gol može priznati. 63. minut tim iz Praga vodi 1:0.

Imali su Česi još prilika u nastavku, ali se odbrana Intera snašla.

Inter ipak stiže do gola i to u 92. minutu, heroj "Meace" jeste Nikolo Barela koji sjajno reaguje na prečku Sensija i donosi 1:1 milanskom timu.

Lion -  Zenit 1:1

Lion je ugostio Zenit u prvom kolu grupe G. Domaći igrači su u 20. minutu zahtevali penal posle navodnog igranja rukom gostiju, ali ništa od toga. Potom je pokušao i Musa Dembele, ali je bio neprecizan. Gosti su zaledili Lion samo četiri minuta pre odlaska na pauzu.

Dzjuba i Azmon su odigrali dupli pas na ivici ofsajda, Sardar Azmon sjajno završava akciju i donosi prednost od 1:0 ruskom klubu, igrao se 41. minut.

Međutim, Lion je brzo poravnao posle pauze. U pedesetom minutu Depaja ruše pri prodoru u šesnaestercu, sam Holanđanin preuzima odgovornost i postiže gol za 1:1. Dvadeset minuta kasnije Dzjuba ne koristi odličnu šansu, Lopes je vrhunski reagovao.

U sastavu Zenita, kapiten Bane Ivanović je odigrao ceo meč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.