LŠ: Adrijano, sram te bilo!

Izvor: Mondo, 21.Nov.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Adrijano, sram te bilo!

Fudbaleri Šahtjora u utorak uveče "ubili" fer-plej. Tačnije, to je uradio Brazilac Adrijano!

Ukrajinci su pobedili Nordsjeland 5:2 u petom kolu Grupe E Lige šampiona, ali su dva puta gubili u Danskoj. Do prvog izjednačenja stigli su na vrlo ružan način. Skandalozan!

Utakmica je bila prekinuta zbog povrede skandinavskog fudbalera. Domaći igrači nisu želeli da učestvuju kod spuštanja sudijske lopte, prepuštajući je u duhu fer-pleja protivniku. Ali, "rudari" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su iz svega izvukli korist. I to kakvu...

U sličnim situacijama lopta po pravilu ne ide napred već ekipa iz poslednje linije započinje novi napad. Međutim, ovaj put nije tako bilo.

Trostruki strelac na meču, Adrijano, iskoristio je pas svog saigrača, koji je navodno hteo da vrati loptu Nordsjelandu. Ostali igrači, pre svih domaći, zgranuto su posmatrali Brazilca, koji je u punom sprintu zaobišao statičnog golmana i pogodio mrežu.


Šahtjor je izjednačio na 1:1.

Niko na stadionu nije mogao da veruje u ono što se dogodilo. Pa, ni gostujuća klupa. Ali, stid i čuđenje brzo su se kod Ukrajinaca pretvorili u slavlje i zadovoljstvo. Više nikog nije bilo briga kako su izjednačili.

Pravda na kraju nije zadovoljena. Sramota!

(MONDO, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.