LOVA JE SPREMNA: Zvezda za obračun sa Dinamom dovodi napadača od 2,5 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 09:21

LOVA JE SPREMNA: Zvezda za obračun sa Dinamom dovodi napadača od 2,5 miliona evra

Najpre treba eliminisati Šerif.

Crvena zvezda bi, ukoliko eliminiše Šerif, mogla da igra sa Dinamom iz Zagreba na poslednjem stepeniku do grupne faze Lige šampiona, naravno ukoliko oni eliminišu Legiju.

Odmah nakon žreba u Nionu, čelnici Zvezde, kako prenosi Telegraf odlučili su da u slučaju da izbace šampiona Moldavije crveno-beli dovedu novog napadača za koga će izdvojiti 2,5 miliona evra.

Naime, toliko iznosi budžet za platu i obeštećenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za novog špica u Ljutice Bogdana, koji bi trebalo da garantuje golove protiv Zagrepčana ukoliko dođu u poziciju da u međusobnom okršaju odlučuju o plasmanu u Ligu šampiona.

Na istom sastanku, čelnici crveno-belih su se složili da letnje pojačanje iz Francuske Loi Dioni ipak nije nikakav garant za siguran prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i da je za uspeh u kvalifikacijama potrebno zavući ruku u džep, kako bi se dovelo konkretno pojačanje.

Zvezda večeras (21.00) čeka Šerif i želi da stekne kapital i mirno otputuje na revanš u Moldaviju. Kvota na keca je 1,40, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Šerif.

Ipak, dosta će zavisiti sve i od ishoda predstojećeg dvomeča sa Šerifom, koji je bitan faktor u budućim potezima rukovodstva Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.