LOVA DO KROVA: Nećete verovati koliku će platu imati Ivić u Votfordu, a tek BONUSI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 13:37

LOVA DO KROVA: Nećete verovati koliku će platu imati Ivić u Votfordu, a tek BONUSI...

Stršljenovi žele ekspresan povratak u elitu.

Srpski trener Vladimir Ivić (41) imaće platu od tri miliona evra za dve godine u novom klubu Votfordu! Doskorašnji trener izraelskog Makabija iz Tel Aviva do početka naredne nedelje postaće menadžer engleskog drugoligaša, a prema nezvaničnim informacijama, plata će mu biti 1,5 miliona evra po sezoni.

Ivić će tako biti drugi srpski stručnjak na klupi popularnih "stršljenova", nakon Slaviše Jokanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (51), koji je ovu ekipu vodio u sezoni 2014/15. Votford je prethodnu sezonu završio na 19. mestu u Premijer ligi i ispao u Čempionšip, pa će nekadašnjem vezisti Partizana prvi cilj biti povratak u elitni rang.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Ekipa s "Vikaridž rouda" trebalo bi u narednih nekoliko dana da ozvaniči dolazak Ivića. Iako su ambicije kluba izuzetno visoke, talentovani srpski stručnjak neće biti među najplaćenijim menadžerima u Čempionšipu.

Watford appoint Vladimir Ivic as new head coach |More here: https://t.co/WACt3AkjOW #CitiSports #CitiCBS

— Citi Sports (@CitiSportsGHA) August 14, 2020

- Ivić će potpisati ugovor na dve godine, a plata bi trebalo da iznosi 1,5 miliona evra po sezoni. Naravno, imaće i bonuse za eventualni ulazak u Premijer ligu. Iako na prvi pogled ta cifra deluje ogromno, zapravo Ivić neće biti među najplaćenijim trenerima u Čempionšipu - objašnjava izvor Informera.

Primera radi, menadžeri Marselo Bjelsa, Slaven Bilić i Skot Parker, koji su s Lidsom, Vest Bromvič Albionom i Fulamom izborili plasman u Premijer ligu, imali su platu od 3,3 miliona evra još u Čempionšipu, a tek ih čeka povišica. Tako će, prema informacijama britanskih medija, Parkerova plata skočiti čak na 5,4 miliona evra. Španski trener Kike Sančez Flores, koji je prošle sezone vodio

Ivić će postati treći srpski stručnjak u engleskom fudbalu, nakon pomenutog Slaviše Jokanovića i čuvenog Partizanovog defanzivca Ivana Golca. Jokanović je, osim Votforda, vodio i Fulam, dok je Golac krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih u dva navrata bio trener Sautemptona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.