LOVA DO KROVA: Evo koliko je MILIONA zaradio Mekgregor za 40 sekundi borbe sa Kaubojem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOVA DO KROVA: Evo koliko je MILIONA zaradio Mekgregor za 40 sekundi borbe sa Kaubojem!

Konor brutalno rešio meč.

Nekome je potrebno ceo život da zaradi toliki novac, a Konor Mekgregor je pobedom nad Donaldom Seroneom za samo 40 sekundi u džep stavio milione evra.

Naime, Irac je od nove pobede na turnirima UFC-a zaradio oko 4.500.000 evropskih novčanica, i to samo od borbe. Kako prenose svetski mediji, Mekgregoru će pripasti oko 90 odsto novca od TV prava na meč, a cifra koja se pominje je 70.000.000 evra!

Kada se matematički izračuna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada se sve preračuna, Konor je za svaki sekund od 40, koliko je trajala borba protiv Amerikanca, inkasirao 1.750.000 evra, a premija od oko 4.500.000 evrića dođe kao "bakšiš".

Ujedno, irski borac je dobio i ozbiljne ugovore sa sponzorima, a najviše zarađuje na svom viskiju koji je takođe postao sponzor UFC-a. Lova na Mekgregorovom računu samo kaplje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča Konor Mekgregor - Donald Serone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.