LOVA DO KROVA: Fudbaleru Zvezde će biti ISPLAĆENO 24 MILIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 12:36

LOVA DO KROVA: Fudbaleru Zvezde će biti ISPLAĆENO 24 MILIONA!

Stari dug...

Fudbaleru Crvene zvezde Aleksu Vigu biće isplaćeno na ime dugovanja od Indenpendijentea 24.000.000 argentinskih pezosa. Ovaj iznos će biti isplaćen na deset jednakih rata u iznosu od 2.400.000 pezosa što je oko 10.040 evra.

Vigo je pre dolaska u Crvenu zvezdu bio član Indenpendijentea koji je kad je desni bek odlazio u Srbiju, imao prava otkupa igrača, jer je Argentinac pre toga igrao kao pozajmljeni igrač u River Plejtu.

Klub iz Argentine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Viga mogao da otkupi za 2.500.000 dolara, ali to nije uradio, što je dovoljan pokazatelj u kakvoj se finansijskoj krizi nalazi ovaj klub.

Ekipu iz Buenos Airesa se nalazi u velikoj finansijskoj krizi. Argentinski klub duguje 22.871.087 dolara prema bivšim igračima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.