LOTITO PRELOMIO: Sergej može da ode samo u OVE klubove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 08:23

LOTITO PRELOMIO: Sergej može da ode samo u OVE klubove!

Srbin možda i ostane u Rimu.

Kako je bilo godinama unazad tako je i ove godine, pred početak letnjeg prelaznog roka. Radi se o srpskom reprezentativcu i fudbaleru Lacija - Sergeju Milinkoviću Saviću koji je već tradicionalno jedna od glavnih tema tamošnjih medija.

Naime, iako se za njega redom raspituju Juventus, PSŽ i mnogi velikani, prvi čovek Lacija, Klaudio Lotito ne odustaje od toga da Srbin ostane u redovima ”nebeskoplavih”.

Lotito je više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta navodio astronomske cene za svog vezistu, a sada je promenio ploču.

- Sergej je želja svih klubova, ali on nema cenu - istakao je Lotito i nastavio:

- Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio Sergeja u izlog. O njegovom odlasku razgovaraćemo samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava njegove profesionalne i finansijske, kao i naše ekonomske zahteve.

Dakle, sada uslov za prodaju nije samo novac, već i klub u koji će otići.

Predsednik rimskog kluba je takođe naveo i da bi pustio Srbina samo u jedan od pet najboljih klubova sveta,ć.

- Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među Top 5 na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, jer moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje - zaključio je Lotito.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.