LOTITO NE ŽELI DA GUBI VREME: Lacio nudi novi ugovor Inzagiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 07:25

LOTITO NE ŽELI DA GUBI VREME: Lacio nudi novi ugovor Inzagiju

Nebesko-plavi žele da se bore za vrh.

Kako prenose italijanski mediji, Lacio će ponuditi treneru Simoneu Inzagiju novi ugovor do juna 2022, uz opciju produžetka na još godinu dana pošto mu trenutno važeći ističe u junu naredne godine.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito spreman je da ponudi i nove uslove Inzagiju, pa bi tako njegova plata sa dva porasla na tri miliona evra godišnje.

Inzagi od uprave traži garancije o ambicioznom projektu želeći da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji igrači ostanu u ekipi i bore se za titulu u Seriji A, a od prekida pauze nebesko-plavi je posustao u borbi za titulu i pao na četvrto mesto tabele sa zaostatkom od 11 bodova u odnosu na Juventus.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.