LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: UEFA nije imala MILOSTI prema crveno-belima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: UEFA nije imala MILOSTI prema crveno-belima! (FOTO)

Crveno-beli nezasluženo poraženi od Arsenala u 3. kolu Lige Evrope.

Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala (UEFA), izrekli su kaznu Crvenoj zvezdi, zbog dešavanja na utakmici 2. kola Lige Evrope u Nemačkoj. Izabranici Vladana Milojevića slavili su na terenu Kelna sa 1:0, ali paljenje baklji i ubacivanje projektila na teren, loše se odrazilo po tim sa Marakane.

MUSLIN POTVRDIO: Sergej u timu protiv Južne Koreje! (FOTO)

DELIJE OPČINILE ZVEZDINO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POJAČANJE: Za OVAKVO navijanje se GINE! (FOTO)

EVROLIGA: Uz Delije sve je moguće, Zvezda u PAKLU Pionira ZGAZILA Barselonu! (VIDEO+ FOTO)

Zbog pirotehnike navijača, crveno-beli će morati da uplate 15.000 evra u kasu UEFA, ali ako je za utehu Zvezdi, mnogo gore prošao je Keln.

Uprava Jarčeva izdvojiće duplo više novca (30.000 evra), jer nisu dobro organizovali meč, a osim toga, dobili su i opomenu UEFA pred suspenziju stadiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.