LOŠE VESTI ZA BORJANA: U Zvezdi je PRECRTAN, a sada se spominje i BANKROT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 08:53

LOŠE VESTI ZA BORJANA: U Zvezdi je PRECRTAN, a sada se spominje i BANKROT!

Ozbiljni problemi na tapatu...

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Kanade Džejson de Vos govorio je o mogućem bankrotu te organizacije.

Naime, na računu je na kraju prošle godine bilo 2,4 miliona kanadskih dolara, što je za 7,1 milion manje nego godinu dana ranije.

Kanadski fudbal je već bio pod istragom parlamenta zbog lošeg upravljanja, a tamošnja ministarka sporta je naredila reviziju zbog nedostatka transparentnosti.

Vest dolazi u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok se ženska reprezentacija, aktuelni olimpijski šampion, priprema za Svetsko prvenstvo, odnosno dok se muški tim takmiči na Gold kupu u Americi.

Muška reprezentacija, čije boje brani i Milan Borjan, 2022. je učestvovala na Mundijalu prvi put posle 1986, ali selektor Džon Herdman veruje da bi ovi problemi mogli negativno da utiču na pripreme za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

- Doveli smo Svetsko prvenstvo u našu zemlju i ne mislimo da možemo da osvojimo. Moramo da budem realni i brzi. Nije tajna da organizacija finansijski pati. Čak i kroz kvalifikacije vaš trener je skupljao novac za čarter letove. Imamo najbolju generaciju igrača i dolazi nova. Možete da vidite to. Moramo da shvatimo ovo - rekao je Herdman ranije ovog meseca.

Ženski tim je tokom godine štrajkovao zbog pitanja pravednosti plata i smanjenja budžeta.

Vode se pregovori predstavnika muškog i ženskog fudbala o novom kolektivnom ugovoru, koji tek treba da bude donet.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.