LOŠE VESTI STIŽU IZ RUSIJE: Povredio se Nikola Milutinov (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 22:39

LOŠE VESTI STIŽU IZ RUSIJE: Povredio se Nikola Milutinov (FOTO)

Oglasili se Armejci.

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov doživeo je povredu zbog koje je njegovo igranje u nastavku plej-ofa VTB lige pod znakom pitanja.

CSKA  je na svom terenu u drugoj utakmici u polufinala plej-ofa poražen od Lokomotiv sa 84:83 čime je rezultat u seriji izjednačen na 1:1.

Milutinov izvrnuo zglob i morao je da ranije završi utakmicu. Do povrede je imao odličan učinak od 14 poena i šest skokova.

Никола >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Милутинов не сыграет в ближайших матчах.

Центровой нашей команды Никола Милутинов получил травму правого голеностопного сустава в заключительной четверти второго матча полуфинальной серии плей-офф Единой лиги ВТБ против «Локомотива-Кубани». pic.twitter.com/4KRwHT7Yzp

— CSKA Moscow (@cskabasket) April 18, 2023

Kako su saopštili "Armejci" naš reprezentativac je bio na pregledima i biće van stroja na određeno vreme. Takođe, javnost će biti blagovremeno obaveštavana, kako budu rađeni pregledi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.