LOŠE VESTI: Juventus u Seriji A dva meča bez važnog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 19:21

LOŠE VESTI: Juventus u Seriji A dva meča bez važnog igrača (FOTO)

Andrea Pirlo na mukama.

Juventus baš i ne blista ove sezone u Seriji A, mada je bolji u Ligi šampiona. Međutim, upravo u Seriji će Stara dama biti oslabljena u naredna dva kola pošto je toliku suspenziju dobio Alvaro Morata.

Španac je dobio crveni karton u prethodnom klu Serije kada je Juventus remizirao sa Beneventom, a mada se očekivalo da će odmarati jednu, komisija je odlučila da ga kazni dve utakmice neigranja.

#Juventus | Tras su expulsión contra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << el Benevento, Álvaro Morata fue sancionado por dos fechas.

Se perderá el derbi de Turín frente al #Torino y el partido contra el #Genoa. pic.twitter.com/LjDdUhH6Zp

— Super Calcio (@supercalciook) December 1, 2020

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

To značli da će Španac propustiti gradski derbi protiv Torina narednog vikenda, kao i utakmicu protiv Đenove. Ipak, Morata će moći da igra protiv Barselone u Ligi šampiona. Treneru Andrei Pirlu ostaje da smisli kako da nadomesti nedostatak Morate jer je Paolo Dibala u lošoj formiu, dok počinjeu da kruže sve ozbiljnije glasine da su Kristijanu Ronaldo mečevi Lige šampioni važniji od Serije A.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.