LOŠE STRANE ZVEZDINE IGRE: Ima puno toga...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:16

LOŠE STRANE ZVEZDINE IGRE: Ima puno toga...

Revanš u Podgorici je na programu 23. maja.

Košarkaši Crvene zvezde su sa 93:55 (30:16, 21:17, 22:10, 20:12) savladali Budućnost u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige i sada su na korak od finala regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda je od početka krenula jako i samo je bilo čpitanje da li će pobediti ubedljivo ili će ponizi Podgoričane, koji kao da su igrali sa devizom "prvi se mačići u vodu bacaju".

- Mislim da je ključ bio u nažoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvanrednoj energiji i dobroj odbrani. Stekli smo prednost koju smo uspeli da održimo i dobijemo ekipu kojoj ovo nije pravo lice. Nama treba još jedna pobeda i znamo da će biti vrlo teško - rekao je trener Zvezde Duško Ivanpović, pa je upitan da li ima nešto čime nije zadovoljan kratko odgovorio:

- Ima puno toga, ali nećemo o tome - jasan je bio Ivanović.

Zvezda je sezonu u Evroligi završila u regularnom delu i nakon toga se okrenula regionalnom takmičenju, te je imala više vremena da se fokusira na utakmice u regionalno prvenstvu, ali Ivanović kaže da to može biti mač sa dve oštrice.

- Sve ima svoje dobre i loše strane. Kada se napravi pauza posle nekog intenzivnog perioda, onda postoji mogućnost da se izgubi taj ritam. Sada opet imamo pauzu malo dužu, nadam se da ćemo održati ritam. Pauza je i dobra, jer imamo više vremena da spremimo utakmicu - završio je trener KK Crvena zvezda.

Drugi polufinalni meč ove dve ekipe na programu je za devet dana, u utorak, 23. maja od 20 časova u Podgorici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.