LN - Najbolje za kraj, pobeda odbojkaša u Bugarskoj

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LN - Najbolje za kraj, pobeda odbojkaša u Bugarskoj

Sledi pauza, pa pripreme za kvalifikacije na Olimpijske igre sledeće godine.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras Bugarsku u tri seta, 25:23, 25:12, 25:18 u trećoj utakmici petog vikenda Lige nacija u Plovdivu.

Srbiju je do maksimalne pobede predvodio Dražen Luburić sa 19 poena, dok je Marko Ivović dodao 15.

U selekciji Bugarske istakao se Cvetan Sokolov sa 12 poena, a Rozalin Penčev upisao je devet.

Selekcija Nikole Grbića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenje u Ligi nacija završila je na 11. mestu sa šest pobeda i devet poraza, dok je Bugarska 12. s trijumfom manje i porazom više.

Srbiji sada sledi mala pauza, a potom i početak priprema pred početak kvalifikacija za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobeda odbojkaša Srbije protiv Bugarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2019

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom se oprostila od Lige nacija, pošto je večeras u poslednjoj utakmici petog vikenda u Plovdivu savladala domaću selekciju Bugarske 3:0 (25:23, 25:12, 25:18)...Izabranici NIkole Grbića završili su Ligu nacija na 11. mestu sa skorom 6-9...Plasman na Finalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.