LJUDI, JA SAM IZ SRBIJE! Stefan Janković BRUTALNO odgovorio na NEOČEKIVANO pitanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUDI, JA SAM IZ SRBIJE! Stefan Janković BRUTALNO odgovorio na NEOČEKIVANO pitanje (FOTO)

Neslavan debi za novog igrača.

Košarkaši Partizana upisali su novi poraz u Evrokupu, ovog puta od Asvela (više pročitajte OVDE). Navijači su na terenu mogli da vide novo lice crno-belih Stefana Jankovića, koji je posle meča izneo svoje utiske.

U ZADRU ODLUČILI DA PRESEKU: Velike promene pred meč protiv Partizana (VIDEO)

Janković je u Partizanu, pogledajte kako mu stoji crno-belo (FOTO)

- Idemo dalje, juče mi je bio prvi trening, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a danas prva utakmica. Dugo sam čekao da igram, treba mi vremena da se naviknem. Nisam zadovoljan svojom igrom.

Da li smatraš da si prihvaćen od strane navijača?

- Mislim da jesam. Biće derbija ove godine, ali ja ću dati sve od sebe kao i prošle godine. Sve ostalo nije do mene.

Na pitanje novinara da li bi mu smetalo da ga zovu „Stefan Janković, Zvezdaš i Partizanovac“, novajlija u crno-belom dresu jasno je odgovorio.

- Ja sam iz Srbije, ne bavim se navijačkim stranama. Nikad nisam izjavio da sam Zvezdaš. Neću da se bavim nekim stvarima, iskreno, ne zato što znam ko sam i šta sam. Meni je najbitnije da igram košarku – rekao je Janković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.