LJUBIMAC GROBARA U NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU: Suma kao zoro (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBIMAC GROBARA U NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU: Suma kao zoro (VIDEO)

Iznenadio.

Dok traje pauza u svim ligama na Starom kontinentu (izuzev Belorusije), većina fudbalera priprema se kada na snazi nije vanredno stanje.

Takav je slučaj i sa Sejdubom Sumom. Jedan od najboljih fudbalera Partizana iskoristio je "tajming" da kondiciju održi trčanjem na otvorenom prostoru.

Kako vodi računa, zbog pandemije korona virusa, Gvinejac je konstantno tokom treninga imao masku na sebi, po kojoj je praktično bio neprepoznatljiv.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sejduba Suma @seydoubasoumah je svojim primerom pokazao šta znači poštovati i brinuti i o sebi i drugima. Deo treninga je odradio pod maskom kao zaštita od #COVID #fkpartizan #crnobelaporodica

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 1. Апр 2020. у 12:47 PDT

Navijači Partizana imali su u komentarima samo reči hvale za svog idola, međutim, neki su mu i zamerili što je na sebi imao gornji deo trenerke u crvenoj boji. Sumin potez treniranja sa maskom je, ipak, za svaki respekt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.