LJUBIMAC GROBARA: Potpisao Marko Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 22:39

LJUBIMAC GROBARA: Potpisao Marko Nikolić

Predstavljanje u petak.

Srpski fudbalski trener Marko Nikolić novi je trener Šabab Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potvrdio je klub iz Dubaija na zvaničnom Tviter nalogu.

Nikolić je došao u klub umesto Portugalca Leonarda Žardima, koji je napustio Šabab Al Ahli na kraju prethodne sezone, pošto je osvojio titulu prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Na Tviter nalogu kluba je najavljeno da će Nikolić (43) biti zvanično predstavljen u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na konferenciji za medije, kad će biti saopšteno i na koliko je ugovor potpisan.

Nikolić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Rad, Vojvodinu, Partizan, čiji je ljubimac navijača, Olimpiju iz Ljubljane, Videoton i moskovsku Lokomotivu, koju je napustio 2021. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester Junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.