LJUBIMAC DELIJA NASTAVLJA DA REŠETA: Nekadašnji napadač Zvezde ponovo pogodio

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 17:30

LJUBIMAC DELIJA NASTAVLJA DA REŠETA: Nekadašnji napadač Zvezde ponovo pogodio

Doneo bod svojoj ekipi.

Zanimljiv rasplet na početku sezone uticao je da susret Karagumruka i Hataja bude dočekan uz epitet derbija 10. kola prvenstva Turske, a susret konkurenata za vrh tabele završen je bez pobednika (1:1).

Inter je prošle sezone prekinuo surovu dominaciju Juventusa i ne planira da mu dopusti da se vrati na tron. Ali Stara dama je posle očajnog starta zaređala četiri pobedu u Seriji A i spremno čeka Derbi Italije. Kvota na keca je 2,25, na iks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3,50, a na dvojku 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus.

Gosti, koji su u prethodnih sedam utakmica upisali šest pobeda pogotkom El Kabija u 30. minutu stigli su do vođstva, ali je radost Hataja trajala samo osam minuta.

Odgovor domaćina režirali su nekadašnji članovi Serije A, Fabio Borini i Aleksandar Pešić, a na asistenciju Italijana, nekadašnji centarfor Atalante, ali i Crvene zvezde, tigao je do šestog pogotka u dresu turskog kluba, prvog posle mesec dana golgeterskog posta.

Remi, treći u prvenstvu, domaćinu je doneo 18. bod, dok je Hataj uz šest pobeda upisao drugi nerešeni meč na 10 utakmica i tako ostao na četiri boda zaostatka u odnosu na lidera Trabzon.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.