LJUBAV PREMA KLUBU NEMA GRANICE: Specijalni gosti došli da PODRŽE Zvezdu protiv Reala! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV PREMA KLUBU NEMA GRANICE: Specijalni gosti došli da PODRŽE Zvezdu protiv Reala! (FOTO)

Meč počinje u 19.

Košarkaši Crvene zvezde u 29. kolu Evrolige dočekuju slavni Real iz Madrida. Izabranici Dušana Alimpijevića prvi meč u španskoj prestonici rešili su u svoju korist, a na revanšu pred beogradskom publikom srpski prvak imaće specijalnu podršku.

ZDOVC SUMNJIČAV PRED PODGORICU: Ovo mu se ne dopada u vezi Budućnosti

SVE JAVNO I TRANSPARENTNO: FSS objavio provizije menadžera u srpskom fudbalu

SPECIJALNA PORUKA: Luka Dončić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na društvenim mrežama oglasio povodom meča sa Zvezdom (FOTO)

Na tribinama dvorane "Aleksandar Nikolić" nalazi se i tandem fudbalera Crvene zvezde. Prvotimci Marko Gobeljić i Filip Stojković došli su da podrže kolege iz košarkaške sekcije, pa su ih navijači sa tribina pozdravili velikim aplauzom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISTORIJA JE ISPISANA: Evroliga ima novog REKORDERA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2018

Nadmašio slavnog reprezentativca...Košarkaši Unikahe savladali su u Malagi ekipu Olimpijakosa u 29. kolu Evrolige rezultatom 87:85. Španski predstavnik slavio je u dramatičnoj završnici, pošto u regularnom delu nije bilo pobednika (74:74)...ČULO SE DO MADRIDA! Monstruozna BLOKADA Dobrića oduvala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.