LJORISU JE ODZVONILO: Murinjo pronašao novog golmana u Italiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 16:34

LJORISU JE ODZVONILO: Murinjo pronašao novog golmana u Italiji (FOTO)

Francuz ima previše problema sa povredama.

Kapiten Totenhema, golman Ugo Ljoris nastavio je ove sezone mučenje sa povredama. Na samo 18 utakmica je Francuz bio na golu Totenhema, od čega 12 u Premijer ligi, dok je na četiri utakmice u Ligi šampiona primio 13 golova.

Uzevši u obzir da Ljoris ima 33 godine i mnogo povreda, već se spekuliše da je vreme za njegovu zamenu, a kako prenose italijanski mediji, Žoze Murinjo je počeo da se raspituje za golmana Atalante >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pjerluiđija Golinija.

Tottenham Hotspur learn Pierluigi Gollini asking price? https://t.co/d7IQwxlsF9

— blueliq (@blueliq1) May 31, 2020

Italijan je već bio na Ostrvu kao član omladinaca Mančester Junajteda, a dve godine je proveo i u Aston Vili od koje ga je Atalanta otkupila 2018. za četiri miliona evra. Atalanta ga sada ceni 25 miliona evra i pitanje je da li će vlasnici Totenhema biti spremni da toliko daju za golmana sobzirom na finansijsku krizu zbog korona virusa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.