LIVERPUL SE NE ŠALI: Redsi novom pobedom ZAPRETILI moćnim Svecima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIVERPUL SE NE ŠALI: Redsi novom pobedom ZAPRETILI moćnim Svecima! (FOTO)

Uvodni duel 5. kola Premijer lige.

Fudbaleri Liverpula nezadrživo grabe u Premijer ligi. Protivnik Crvene zvezde u "C" grupi Lige šampiona slavili su u derbiju petog kola na Vembliju protiv Totenhema (2:1), pred 88.188 gledalaca u Londonu.

GENIJU JE DANAS ROĐENDAN: Ovako je Savićeviću čestitao Milan. Malo je reći MOĆNO (VIDEO)

RASTANAK SE PRIMAKAO: Veljko Paunović NAPUŠTA Čikago. Zna se i ko ga ZAMENJUJE (FOTO)

U tuči Delija i Grobara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << STRADAO navijač!

Ekipa Jirgena Klopa do petog uzastopnog trijumfa stigla je golovima Vijnalduma u 39. i Firminja u 54. minutu.

Žoržinjo Vajnaldum se konačno upisao u strelce na gostovanjima. Do sada je u dresu Liverpula postigao osam golova, ali sve na Enfildu, a njegovo remek delo možete da pogledate OVDE.

Prednost je duplirao Roberto Firminjo, koji se najbolje snašao ispred linije Vormovog gola, posle centaršuta po zemlji Sadio Manea.

Konačan rezultat postavio je Erik Lamela u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. Iz veoma teške pozicije odlično se snašao i iznenadio Alisona koji je morao bolje da reaguje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.