LIVERPUL NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Alison produžio ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 21:49

LIVERPUL NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Alison produžio ugovor

Brazilac će na Enfildu ostati još šest godina.

Samo dan pošto je objavljeno da Fabinjo još pet godina ostaje na Enfild Roudu, za navijače Liverpula je stigla još jedna odlinča vest.

Golman Alison Beker dansas je produžio ugovor sa Liverpulom na još šest godina. Brazilac ima 28 godina što znači da će na kraju ugovora imati 34 i odlučio je da najbolje godine u karijeri veže za klub sa kojim je osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona i Svetsko klpusko prvenstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
He’s a ‘keeper… 🤩@Alissonbecker has signed a new long-term contract with the Reds 😁🙌

— Liverpool FC (@LFC) August 4, 2021

 - Nisam trošio mnogo vremena o razmišljanjima na tu temu. U prethodne tri godine smo stvorili u našoj kući odnos velikog poverenja, razumevanja. Moja porodica i ja smo ovde jako srećni. Moja deca su se lepo snašla u Engleskoj, prilagodila se na život u drugoj zemlji. Srećan sam što mogu da nastavim da radim ovde, tako da odluka o novom ugovoru nije bila uopšte teška - rekao je Beker za sajt Liverpula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.