LIVERPUL: Luis nije na prodaju

Izvor: Mondo, 31.Maj.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIVERPUL: Luis nije na prodaju

Klub urugvajskog napadača saopštio da ga neće prodati. Ni Realu ni bilo kome.

Uprkos tome što Luis Suarez želi da napusti klub i uprkos tome što ga Madriđani vide na "Santjago Bernabeuu", Liverpul mu neće dozvoliti da se odseli.

U danu u kojem je Urugvajac i zvanično potvrdio da mu nije lepo u Engleskoj i da bi voleo da ode oglasili su se i njegovi poslodavci.

Kratko i jasno.

"Luis Suarez nije na prodaju. Klub će nastaviti da mu pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podršku i očekuje od njega da poštuje svoj ugovor do kraja", piše u saopštenju Liverpula.

Na nesreću problematičnog centarfora, prošlog leta je produžio saradnju sa "redsima". Iako klub nije hteo da otkriva detalje, do novinara je "procurela" informacija da njegov aktuelni ugovor ističe 2016. godine.

Na Enfildu zarađuje 118.000 evra nedeljno.

(MONDO, foto: Beta/AP/ Peter Byrne)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Liverpul: Suares nije na prodaju

Izvor: B92, 31.Maj.2013

Fudbalski klub Liverpul objavio je saopštenje u kojem je jasno svima stavio do znanja da Luis Suares nije na prodaju...Iz kluba su takođe istakli da očekuju da će urugvajski fudbaler ispoštovati svoj ugovor, iako je Suares ove nedelje izjavio da želi da promeni sredinu i da bi teško odbio ponudu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.