LIVERPUL GAZI KA TITULI: Matić se NE SLAŽE sa NJIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIVERPUL GAZI KA TITULI: Matić se NE SLAŽE sa NJIMA!

Junajted poražen u najvećem derbiju Premijer lige.

Fudbaleri Mančester junajteda nisu uspeli da prekinu dominaciju Liverpula u nacionalnom šampionatu. U najvećem derbiju Premijer lige, Crveni đavoli su sa Enfilda ispraćeni sa dve lopte u mreži (izveštaj pročitajte OVDE), a jedan od boljih pojedinaca u poraženom timu bio je Nemanja Matić.

Srpski reprezentativac je odigrao svih 90 minuta protiv vladara Evrope i sveta, pa je dan posle meča izneo viđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešavanja na terenu:

- Oni su bili bolji u prvom poluvremenu i u prvih pet-deset minuta drugog. Posle toga smo mi kontrolisali igru. Osećali smo da smo u igri, da možemo da stvorimo šansu, da postignemo gol. Mislim da smo prikazali jako dobar fudbal u tih 35-40 minuta drugog dela, ali je teško kada ne postignete gol protiv ovako jakih timova. Smatram da je taj deo meča ujedno i pokazatelj kako bi trebalo da igramo u nastavku sezone - rekao je Matić.

Izabranicima Olea Gunara Solskjera ostaje popravni, da već u sredu protiv Barnlija ipak dođu do pobede.

- Dobro je što imamo šansu da posle tri dana pokažemo da možemo mnogo bolje nego protiv Liverpula, ali ako neko kaže da smo derbi odigrali loše, neću se složiti s njim. Protiv najboljeg tima u ligi bili smo bolji bar 35 minuta. Samo da nastavimo tako - istakao je Nemanja Matić.

Gledajući neke prethodne mečeve, u kojima se našao na terenu, Crveni đavoli i engleski mediji su igru srpskog veziste pozdravili kao dosta dobru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.