LIVERPUL DOBIO KONKURENCIJU: Bajern ušao u trku za Alonsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 15:38

LIVERPUL DOBIO KONKURENCIJU: Bajern ušao u trku za Alonsa

Španac čini čuda sa Bajerom u Nemačkoj.

Ćabi Alonso i Bajer nedavno su u Bundesligi očitali lekciju aktuelnom šampionu Bajernu iz Minhena i stigli do pobede 3:0, a Bavarci su potom poraženi i u prvom meču Lige šampiona od Lacija sa 1:0.

Sve to je pojačalo priče o smeni Tomasa Tuhela, a dodatno podiglo ugled Ćabija Alonsa koji sa Farmaceutimje čini čuda ove sezone i već se postavlja pitanje gde bi mogao da nastavi karijeru.

Navodno su u Liverpulu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremni da ga dovedu pošto je Jirgen Klop već saopštio da odlazi na kraju sezone, ali će Redsi imati ozbiljnu konkurenciju pošto se u trku umešao upravo Bajern, još jedan klub za koji je Alonso nekad igrao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.