LIGA NACIJA: Srbija savladala Australiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 12:54

LIGA NACIJA: Srbija savladala Australiju

Orlovi stigli do devete pobede.

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je u 13. kolu Lige nacija selekciju Australiju sa 3:1 (25:16, 25:13, 19:25, 25:15) i tako stigla do devete pobede u takmičenju.

Orlovi nisu imali mnogo probleam sa Australijancima u prva dva seta koja su relativno lako dobili. U prvom setu su brzo stigli do prednosti 12:6, povećavali vođstvo i osvojili prvi set. Slično je bilo i u drugo pošto je Srbija brzo stekla vođstvo 14:7 i zatim mirno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privela set kraju. Mmnogo su Orlovi grešili u trećem setu što su Australijanci iskoristili da dobij utaj set, što je razbudilo izabranike Slobodana Kovača koji su zaigrali bolje, osvjili četvrti set i stigli i trijumfa.

Aleksandar Atanasijević je bio najefikasniji sa 19 poena, dok je Petar Krsmanović imao 15. Kod Australije istakli su se Eliot Aziz Oluvatobi sa 12 i Džejms Vir sa 10 osvojenih poena.

Direktan okršaj za drugo mesto danas (18.00) između Ukrajine i Austrije, gde Ukrajincima i remi garantuje tu poziciju, a nerešeno odgovara i rivalu jer bi u tom slučaju verovatno otišao dalje kao trećeplasirani. Kvota na Ukrajinu je 3,40, na iks 2,00, a na Austriju 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Austrija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.