LIGA NACIJA: Nula u derbiju u Hrvatskoj, Lukaku vodio Belgiju do pobede (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA NACIJA: Nula u derbiju u Hrvatskoj, Lukaku vodio Belgiju do pobede (FOTO)

Nije bilo mnogo golova.

Širom Evrope odigrane su utakmice u okviru Lige nacija. Derbi večeri odigran je u Rijeci, gde su igrale fudbalske reprezentacije Hrvatske i Engleske. Meč je odigran bez publike, a golova nije bilo. U ovoj grupi, posle dva meča, Španija ima maksimalnih šest bodova, dok Hrvati i Englezi imaju po jedan.

U okviru Lige A odigrana je još jedna utakmica. Belgija je ugostila Švajcarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pobedili su sa 2:1. Oba gola za Belgijance dao je Romelu Lukaku, za prvo mesto. Sada Belgijanci imaju šest bodova, a Švajcarska tri. Island je bez bodova.

👕 78

⚽️ 44@RomeluLukaku9 👏👏👏#NationsLeague pic.twitter.com/YSZhyO2vUt

— UEFA Nations League (@UEFAEURO) October 12, 2018

U Ligi B, Austrija je golom Marka Arnautovića presudila Severnoj Irskoj. U Ligi C, zabeležena su dva minimalca, Estonija - Finska 0:1, Grčka - Mađarska 1:0.

U okviru Lige D, Belorusija je slavila protiv Luksemburga (1:0), a Moldavija protiv San Marina sa 2:0.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukaku je heroj večeri u Briselu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Okt.2018

Belgija slavi Romelua Lukauka! Crveni Đavoli su u Briselu posle dosta problema pobedili Švajcarsku sa 2:1 u trećem kolu Druge grupe A divizije Lige nacija i osamostalili se na vrhu tabele. Švajcarci su u većem delu utakmice relativno dobro parirali domaćinu, ali ipak nisu imali rešenje za raspoloženog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.