LIGA NACIJA: Novi poraz Srpkinja, Dominikanke PREVELIK zalogaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 12:34

LIGA NACIJA: Novi poraz Srpkinja, Dominikanke PREVELIK zalogaj!

Sve rešeno u tri seta.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je novi poraz u Ligi nacija. Posle Nemačke, izabranice Aleksandra Vladisavljeva izgubile su maksimalnim rezultatom 0:3 (14:25, 20:25, 18:25) i od selekcije Dominikanske Republike.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

Time su odbojkašice Srbije zabeležile 10. neuspeh u 14 kola i ostale samo na četiri trijumfa, dok je Dominkankama ovo bila osma pobeda, uz šest poraza, čime su zadržale petu poziciju, sa dva trijumfa manje od četvrtih Japanki.

U prvom setu nije bilo neizvesnosti, Dominikanska Republika je sigurnom igrom stekla ubedljivo vođstvo od 8:0, koje je održavala do kraja ovog dela.

Mnogo bolje je Srbija ušla u drugi set, povela je sa 4:3, a onda stala. Usledila su 10 vezanih poena za Dominikanke i rezultatiski preokret (4:13), uspele su naše odbojkašice da smanje zaostatak na pet razlike, međutim, to je bilo sve, pošto je rival i drugi period rešio u svoju korist sa 25:20.

Nešto slično je viđeno i u poslednjem setu, u kome je tim selektora Vladisavljeva čak i imao vođstvo od 10:8, da bi potom naišao novi pad u igri, koje su igračice Dominikanske Republike iskoristile, vezale osam poena i preokrenule na 16:10.

Spasa više nije bilo, pa će Srbija priliku za petu pobedu čekati u narednom meču protiv odličnog Japana. Ta utakmica na programu je u nedelju od 15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.