LIGA KUP: Ispali Jokanović i Mitrović

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 07:23

LIGA KUP: Ispali Jokanović i Mitrović

Nisu imali ni sreće tokom izvođenja penala.

Fudbaleri Šefild Junajteda srpskog trenera Slaviše Jokanović, kao i Fulama Aleksandra Mitrovića završili su učešće u Liga kupu Engleske.

Šefild je na svom terenu regularni deo igre protiv Sautemptona završio se nerešeno 2:2, pa se pristupilo izvođenju penala. Jokanovića su napadači "prodali". Mekburni je promašio, a pre njega i Bruster. Sa druge strane neprecizan je bio samo Albanac Broja

Fulam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našeg Aleksandra Mitrovića, koji nije bio u protokolu za ovaj meč, je doživeo istu sudbinu protiv Lidsa, takođe kao domaćin. Regularni deo meča je završen bez golova, ali ekipa Marsela Bijelse je ipak bila bolja nakon osam penal serija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.